Spălătorie auto clasică sau self-service? Care este alegerea voastră?

gAuto

În ultima perioadă au luat amploare spălătoriile auto self-service. La mine în oraş s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie şi par a fi preferate de şoferi în dauna celor clasice.

Personal nu sunt fan spălat maşina şi de aceea prefer în continuare spălătoria clasică interior – exterior când trebuie făcută o curăţenie generală. Dacă e vorba totuşi doar de o clătire exerioară, bag repede două jetoane şi gata, nu mă complic. Observaţi că (cel puţin în cazul meu) ambele sunt utile, chiar dacă vorbim de situaţii uşor diferite.

Avantajele şi dezavantajele sunt încrucişate. Spălătoria auto clasică nu te pune pe tine la treabă, dar este mai scumpă, în timp ce spălătoria auto self-service este ieftină, dar trebuie să te implici personal în activitatea fizică.

Dacă ar fi să aleg una dintre cele două variante, aş merge pe spălătoria auto clasică doar din comoditate. Chiar şi aşa, consider că în acest moment există loc suficient pe piaţă pentru ambele tipuri de spălătorii.

Voi cum vă spălaţi maşina ? Clasic sau în regim self-service ? Mai există şi varianta acasă, însă acolo sunt necesare un minim de condiţii.

Sursa foto: media.timisoreni.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.