GALAXY Watch3 Titanium – vârful de gamă pe ceasuri smart de la Samsung

Accesorii inteligente

Samsung l-a prezentat pe GALAXY Watch3 Titanium, smartwatch ce este fabricat din…, titan.

Știți că este un material ce combină două elemente importante: rezistență și greutate redusă. Urmează a fi disponibil din 18 septembrie în varianta de 45mm și în nuanta Mystic Black (pentru oameni serioși sau pur și simplu pentru cei ce apreciază negrul, culoare ce poți să o potrivești ușor în diferite scenarii de utilizare).

O altă noutate este reprezentată de cureaua metalică ce va fi inclusă în pachet (știți că o astfel de curea se reglează ușor pe orice mână, scoți din elementele ce o formează până se potrivește). În rest, funcțiile de pe GALAXY Watch 3 au debutat și pe GALAXY Watch3 Titanium.

Printre funcțiile pe care Samsung le promovează legat de GALAXY Watch3 se află tensiunea arterială și monitorizare ECG, nivelul SPO2 din sânge, programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului.

Specificații complete pentru Samsung GALAXY Watch3 Titanium:

  • display Super AMOLED de 1.4 inch cu rezoluție 360×360 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass DX, certificare 5ATM și MIL-STD-810G în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful;
  • procesor Exynos 9110 de tip dual-core la 1.15 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare internă;
  • Tizen Based Wearable OS 5.5;
  • LTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, localizare prin A-GPS, GLONASS, Beidou și GALILEO, senzori integrați (accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor de lumină, senzor optic pentru ritmul cardiac, senzor electric pentru inimă);
  • 43 gr., dimensiuni de 45 x 462. x 11.1 mm pentru modelul de 45mm din titan (măsurat fără curea).

De fapt, marele avantaj al lui Watch3 Titanium este dat de greutate – 43 gr. vs 53.8 gr. cât cântărește modelul din oțel inoxidabil. Fiecare gram contează la utilizare îndelungată și mai ales în activitățile sportive desfășurate cu ceasul la mână.

Nu am găsit informații legate de prețul recomandat pentru România, doar că îl vom găsi din 18 septembrie în magazine. Cred că ar fi interesant un smartphone fabricat din titan. 🙂

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *