Downgrade de la Windows 10 cu EaseUS System Goback Free

Dacă intenționezi să testezi Windows 10, EaseUS System Goback Free este o aplicație gratuită care te ajută să revii la sistemul de operare inițial în cazul în care întâmpini dificultăți sau ești nemulțumit de noul sistem de operare.

System Goback Free este realizată EaseUS, compania care a creat și ToDo Backup sau Every Sync.

Și Microsoft se așteaptă ca unii utilizatori să dorească să revină la sistemul de operare anterior, de aceea a anunțat că acest lucru se poate face în primele 30 de zile după instalarea lui Windows 10. Chiar și așa, este de preferat să îți iei măsuri suplimentare și să ai un backup în de rezervă dacă vrei să faci upgrade la Windows 10.

EaseUS System Goback Free este compatibilă cu toate versiunile de Windows de la XP până la 10 și are o interfață intuitivă, foarte ușor de utilizat. Aplicația te ajută să faci o copie de siguranță sistemului, și să o restaurezi ulterior dacă vrei să revii la starea inițială.

Creare copie de siguranță și restaurare:

  • Descarci EaseUS System Goback Free de pe site-ul oficial
  • Instalezi aplicația

1 Easeus Go Back Free

  • Deschizi aplicația și click pe Backup System. Copia de siguranță se va face pe altă partiție sau pe un stick USB suficient de mare. Acest procedeu se face înainte de instalarea lui Windows 10, și durează în funcție de dimensiunea partiției de sistem.

2 Easeus Go Back Free

  • După ce ai instalat Windows 10, dacă ești nemulțumit de acesta, poți reveni la sistemul de operare inițial deschizând EaseUS System Goback Free și făcând click pe butonul Go Back.

Atenție, programul este util numai dacă îl instalezi și faci o copie de siguranță înainte de a face trecerea la Windows 10 (sau alt sistem compatibil). Dacă vrei să îl folosești pe un sistem care are Windows 10 preinstalat sau pe unul care a fost actualizat fără copie de siguranță, EaseUS System Goback Free nu va funcționa.

Pentru revenirea la sistemul inițial este recomandabilă întâi folosirea variantei oficiale de downgrade în primele 30 de zile de la instalarea lui Windows 10. Deși teoretic sistemul se poate restaura folosind EaseUS System Goback Free, licența e posibil să fie convertită în una de Windows 10 și să nu mai fie valabilă pentru sistemul de operare anterior.

.hex1eac4c.dkoatedbuttonnormal,.hex1eac4c.dkoatedbuttonnormal:visited{background-color:#1eac4c!important;}.hex1eac4c.dkoatedbuttonnormal:hover{background-color:#1eac4c!important}DOWNLOAD
EaseUS System Goback Free

Pacat ca nu ai postat stirea asta inainte de a trece la windows 10,oricum eu sunt multumit de el nu stiu de ce sunt unii care spun ca nu este okay, dar daca vreausa reinstalez w 8 acum, nu mai pot sa il instalez cu licenta pe care am avut-o la el?Multumesc si succes !

Depinde, teoretic ar trebui să meargă dacă nu au trecut 30 de zile.

Salut,stiu ca nu ar trebuii sa pun intreabarea aici dar sunt disperat,acum 1 saptamana am reinstat windows 7 jocurile mergeau bine inaite de reinstalare,acum nu trec nici de 20 fps, mentionez ca am instalat ultimele drivere.Ce as mai putea face?

Este foarte probabil legat de drivere, înainte aveai tot ultimele drivere instalate?

Salut,

Felicitari, este un articol interesant.

Adrian

Salutare Alex! Uite că la asta nu m-am gândit. Mi-am instalat deja Windows 10 pe doua din laptopuri si deocamdata sunt multumit. Dar este bine de stiut ideea de downgrade!

Mă bucur să constat că ai revenit. Îți doresc succes.
Am o întrebare: ce se întâmplă cu acele sisteme care nu sunt chiar ”ok”? Dacă ai făcut upgrade mai poți reveni la el? Mi se pare că e o întrebare care suscită interesul multora. Mulțumesc!

Mulțumesc, nu am un răspuns documentat, însă cred că sunt șanse mari să nu poți reveni fiindcă licența poate fi invalidată.