Samsung GALAXY Tab Active 3 sau ce specificații hardware încorporează o tabletă pentru lucru în depozit

Samsung GALAXY Tab Active 2 a fost anunțat în 2017, iar Tab Active 3 se inspiră ca design de la precedenta generație. Este o tabletă rugged concepută în special pentru mediile cu multă apă, condiții dificile.

Nu mi se pare a fi un produs de masă, doar dacă ai un junior ce distruge mai totul în calea sa și vrei o tabletă care să reziste ceva mai tare la intemperii. Pe de altă parte este clară cumva direcția pe care merge Active 3 – mediul de retail, cu scanare de produse, inventar etc.

Sunt câteva elemente pe care Samsung le evidențiază pentru Tab Active 3:

  • Realitate augmentată prin Google ARCore (noi servicii de realitate augmentată și un exemplu ar fi instruirea la distanță);
  • Cheia activă din partea laterală ce oferă acces rapid la aplicațiile și programele utilizate cel mai des (apeluri de urgență, scanare, Google Push to Talk și altele);
  • Pregătit pentru industria de retail – înțeleg că a fost optimizată scanarea codurilor de bare prin camera foto, ușurință în gestionarea inventarului și scanarea de produse pentru achiziție. Dispune de NFC cu EMV de nivel 1 pentru plată;
  • Touch sensivity – funcție ce permite lucrul cu mănuși;
  • S Pen cu certificare IP68 (semnături, documente complexe etc).

Declarație oficială:

„Modul în care lumea își desfășoară activitatea se schimbă rapid pe măsură ce ne îndepărtăm de birou și ieșim pe teren. Când am dezvoltat noul Galaxy Tab Active3, am ascultat feedback-ul clienților și al partenerilor noștri și ne-am concentrat pe conceperea unui produs care să faciliteze realizarea task-urilor din medii solicitante de lucru. Galaxy Tab Active3 nu doar că este mai durabil, dar performanțele sale au fost îmbunătățite pentru a suporta cele mai noi aplicații pentru o productivitate la nivel maxim”, a declarat KC Choi, EVP și șeful echipei Global Mobile B2B, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Exynos 9810 este un chipset lansat în 2018, dezvoltat pe 10nm. Cred că se putea alege un procesor mai actual, în contextul în care prețul lui Tab Active 3 mă aștept să fie ridicat. Are certificare IP68 + MIL-STD-810H (standardele de testare ale armatei americane).

Specificații complete pentru GALAXY Tab Active 3: 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.