Smartphone cu 12 GB RAM, 256 GB stocare, 48 Megapixeli cu OIS și AMOLED cu rată de refresh la 90 Hz pentru 2431 lei

OnePlus a reintrat în segmentul mid-range prin OnePlus Nord, iar acum îl găsiți în magazinul online oficial ce-l aduce și în țara noastră la 499 euro, în echiparea cea mai bună.

OnePlus Nord cu 12 GB RAM și 256 GB stocare – 499 euro / aprox. 2431 lei;

Aici aveți un voucher de 10 euro la achiziția de accesorii alături de un smartphone. 

Este disponibil în varianta Gray Ash, Gray Onix și Blue Marble. Noi l-am testat în echiparea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare, iar ca și culoare – Blue Marble. Toate detaliile sunt în recenzie.

OnePlus Nord iese în evidență prin designul său, prin ecranul bine calibrat, software-ul ce funcționează de-a dreptul impecabil, prin camera cu OIS și încărcarea rapidă. Descoperiți în review ce impresii a format. Mi se pare un produs interesant la 499 euro. În sensul în care nu cred că găsești un alt smartphone cu specificații similare, chiar și de la Xiaomi (nu uitați cele 4 elemente din titlu: 12 GB RAM, 256 GB stocare, cameră wide cu OIS și AMOLED cu rată de refresh la 90Hz).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.