Când ajung iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max la Vodafone

Telefoane Mobile

Vodafone a trims un comunicat laconic în care anunță debutul iPhone-urilor în generație 2020, cu precomandă din 6 noiembrie și livrare din 13 noiembrie (fix când are loc Black Friday 2020 la eMAG).

Întreg comunicatul în captura de ecran:

Răspunsul la întrebarea din titlu?

În rând cu toate magazinele ce aduc iPhone-urile pe canal oficial. Cu precomandă pentru toate modelele deschisă din 6 noiembrie și livrare din 13 noiembrie.

De obicei, Apple este draconic în ce privește lansarea smartphone-urilor sale. Sunt atenți la cum arată paginile de produs și au ghiduri dedicate ce trebuiesc respectate cu sfințenie. Aș face pariu că se uită și peste formularea din comunicatele de presă.

iPhone 12 Mini;

Observați care sunt elementele evidențiate: camera foto și video, display-ul + protecția Ceramic Shield, procesorul. Vă ținem la curent și cu prețurile (la abonament, dar și la liber).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.