Cum ar putea arăta iPhone 13 mini ?

Telefoane Mobile

În toamna acestui an Apple va lansa seria de smartphone-uri iPhone 13. Foarte mulţi fani Apple aşteaptă implementarea unui design nou, însă din sursele actuale aflăm că acest lucru nu se va întâmpla anul acesta.

Un exemplu care confirmă această teorie este iPhone 13 mini. Conform unor schiţe CAD din fabrică ale acestui model aflăm că diferenţe foarte mari vs generaţia anterioară nu vor exista:

Observaţi că iPhone 13 mini va păstra camera foto duală, se schimbă doar poziţionarea şi dimensiunea celor două senzori, iar microfonul din zona ansamblului foto dispare (probabil va fi poziţionat undeva lateral).

Se pare că iPhone 13 mini va păstra ecranul de 5.4 inci, însă va creşte în grosime de la 7.4 mm la 7.6 mm. Această schimbare denotă că Apple va implementa un acumulator mai mare, aspect necesar în condiţiile în care iPhone 12 mini are o autonomie mai mult decât modestă.

Apple nu va renunţa nici anul acesta la breton, acesta urmând a fi doar micşorat. S-ar putea ca din 2022 să avem şi primele iPhone-uri cu cameră frontală tip bulină sau integrată sub display.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.