Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE şi Meizu vor lansa smartphone-uri cu cameră frontală integrată în display

Telefoane Mobile

ZTE Axon 20 5G este primul smartphone din lume cu cameră frontală integrată în display. Acesta a fost anunţat oficial în toamna lui 2020 şi a ajuns în Europa în luna decembrie la un preţ recomandat de 449 euro.

Aşa cum era de aşteptat rezultatele fotografice obţinute de această camera sunt mediocre, vorbim de o tehnologie aflată la început de drum, una ce are nevoie de îmbunătăţiri la nivel de cercetare-dezvoltare.

Tehnologia are foarte mult potenţial, tocmai de aceea informaţiile actuale susţin că mai mulţi producători vor lansa smartphone-uri cu acest tip de cameră selfie Se pare că în a doua jumătate a anului Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE şi Meizu vor anunţa cel puţin un telefon cu cameră frontală integrată în ecran.

În cazul Samsung şi Oppo vorbim de noi device-uri pliabile, la Xiaomi ne referim la Mi Mix 4, în timp ce la Vivo şi ZTE discutăm de terminale clasice cu variante ale tehnologiei mult îmbunătăţite.

Personal nu mă aştept la rezultate spectaculoase în 2021, cel mai probabil de prin 2022 să sperăm la fotografii clare, detaliate, bine conturate etc. 

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.