Urbanista Los Angeles – primele căşti wireless de tip over-ear ce promit autonomie nelimitată*

Accesorii inteligente

Compania suedeză Urbanista a anunţat lansarea căştilor wireless de tip over-ear Urbanista Los Angeles. Vizual par a fi nişte căşti obişnuite, însă în realitate acestea au o particularitate specială: promit autonomie nelimitată*.

Căştile se pot încărca şi tradiţional prin port USB-C, însă acestea sunt acoperite cu un tip de celule fotovoltaice flexibile numit Powerfoyle. Acestea reuşesc să capteze orice fel de lumină, nu doar cea a soarelui şi astfel se pot încărca oriunde şi oricând atât timp cât există o sursă de lumină. Sigur că ziua în amiaza mare se vor încărca mai repede, în timp ce într-o încăpere slab luminată se vor încărca mai lent (cu cât există mai multă lumină, cu atât procesul de încărcare este mai rapid).

Cei de la Urbanista susţin că într-o oră de plimbat în aer liber căştile oferă un plus de trei ore la autonomie. Acum revenind puţin la promisiunea de autonomie nelimitată*, reprezentanţii companiei suedeze susţin că această se poate obţine într-un scenariu de utilizare a căştilor pe timpul zilei.

Specificaţii pentru Urbanista Los Angeles:

  • ANC pentru reducerea zgomotului de fundal;
  • Mod ambiental;
  • Mod de oprire automată a melodiei atunci când căştile sunt date jos de pe urechi;
  • Bluetooth 5.0;
  • Tastă fizică dedicată pentru Siri şi Google Asisstent.

Urbanista Los Angeles vor fi disponibile în curând la comandă la un preţ recomandat de 199 euro.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.