Pachetul Vodafone Maxim (internet fix, televiziune, extraopţiuni şi echipamente incluse) costă de la 3.95 euro / lună în primele şase luni

Retelistica

Vodafone a anunţat o ofertă foarte interesantă pentru pachetul Vodafone Maxim (internet fix, televiziune, extraopţiuni şi echipamente incluse). Până pe 30 aprilie acest pachet primeşte o reducere de 50% în primele şase luni astfel:

  • 7.90 3.95 euro / lună pentru clienţii Vodafone Mobil;
  • 9.90 4.95 euro / lună pentru clienţii noi.

Contractul trebuie încheiat pentru 24 de luni, iar din luna a şaptea preţurile revin la standard. Oferta este disponibilă exclusiv online.

Ce primesc abonaţii în pachetul Vodafone Maxim ?

  • viteza maximă de net disponibilă la adresa fiecăruia, în funcție de acoperirea serviciilor: Net 1000 (viteză maximă de 940Mbps download/25Mbps upload) sau Net 500 (viteză maximă de 500 Mbps download/25Mbps upload);
  • 206 canale TV cu extraopțiunea Sport inclusă (14 canale TV) și extraopțiunea 4K (3 canale 4K);
  • echipamente incluse: Mediabox Vodafone TV şi Router Wi-Fi Box (în funcție de viteza maximă de net disponibilă la adresa de instalare, router-ul inclus va fi Giga Wi-Fi Box pentru Net 1000 sau Super Wi-Fi Box pentru Net 500).

Dacă aveţi acoperire bună în zona voastră, această ofertă îmi pare a fi destul de bună. Ce părere aveţi ? Mai multe detalii pe vodafone.ro.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.