Primele imagini cu Samsung Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra

Primele imagini cu Samsung Galaxy S23 si Galaxy S23 Ultra Smartphone

Mai sunt mai bine de două săptămâni până ce Samsung va prezenta în mod oficial noua serie Galaxy S23, dar iată că deja apar primele imagini cu două dintre modelele gamei. Nu este ca și când se întâmplă asta pentru prima dată, menținerea atenției asupra acestor telefoane până pe 1 februarie fiind esențială pentru un debut de succes.

Primul set de imagini ce-l afișează atât pe Samsung Galaxy S23, cât și pe Galaxy S23 Ultra, l-am găsit pe site-ul WinFuture.de. Aici, ca și în celelalte surse pe de internet, vedem ceea ce par a fi poze extrase chiar din kit-urile de presă:

Observăm că Samsung Galaxy S23 se detașează ușor față de generația actuală prin eliminarea elementului ce punea laolaltă cei trei senzori foto de pe spate. Avem acum lentile ce se profilează separat.

În ceea ce-l privește pe Samsung Galaxy S23 Ultra, designul pare neatins față de ceea ce afișează S22 Ultra. Sigur că vor fi ajustări de detaliu, dar, atât cât putem observa acum, se păstrează în proporție foarte ridicată aspectul din 2022.

Culorile carcasei par a fi aceleași atât pentru S23, cât și pentru modelul Ultra, fiind 4 la număr: Phantom Black, Cotton Flower, Botanic Green și Misty Lilac.

Din ce apare la publicația olandeză NieuweMobiel.nl, se pare că Samsung Galaxy S23+ va fi identic ca design cu fratele mai mic S23, ceea ce nu ne-ar surprinde. Versiunea Plus va fi cu siguranță mai mare și mai scumpă, dar alte informații despre diferențe nu avem momentan.

Ce se tot vehiculează în mediul online despre viitoara serie Galaxy S23 este că toate modelele se vor baza pe chipset-uri Qualcomm, fără a mai exista verisiuni cu procesoare din propria grădină Samsung. Cel mai probabil, gama Galaxy S23 va concentra ansamblul hardware în jurul procesorului Qualcomm Snapdragon 8 Gen2.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.