Ana Dumbravă, o tânără din Rădăuţi, a fost desemnată drept cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume

Diverse

A trecut vremea când jucam seară de seară Counter-Strike, însă chiar şi aşa acest joc mi-a rămas aproape de suflet. Cred că aş putea reîncerca să mai joc din când în când, în tinereţe chiar eram bunicel.

Trecând peste introducerea siropoasă, în urmă cu doar câteva ore au fost decernate la Stockholm, Suedia, premiile pentru cei mai buni jucători şi cele mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) din lume.

Dacă la băieţi a câştigat ucraineanul Oleksandr Kostyliev (urmat de un francez şi un rus), la fete premiul cel mare a fost câştigat de Ana Dumbravă, o tânără de 23 de ani din Rădăuţi. Mulţi ar putea crede că este o surpriză, însă descrierea făcută de organizatori spune totul: “Ana de la echipa Nigma Galaxy a câştigat premiul după un an dominant”.

Ana Dumbravă are un istoric bogat în spate, aceasta câştigând Girl Gamer Festival Dubai în 2020 şi turneele din Dallas şi Valencia din 2022.

„Sper ca prin acest trofeu să inspir mai multe femei să se alăture industriei gamingului. În alt doilea rând, doresc să mulțumesc coechipierilor mei pentru că m-au ajutat să devin un jucător mai bun, o persoană mai bună, mulțumesc organizatorilor, familiei și prietenilor mei, tuturor care au contribuit să-mi îndeplinesc visul”, a declarat Ana pe scena HLTV Award Show 2022.

Felicitări Ana şi mult succes pe mai departe !

Surse: hltv.org, monitorulsv.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.