eMAG Genius este disponibil de săptămâna aceasta şi cu plată lunară

Diverse

eMAG Genius este deja foarte cunoscut în rândul celor care comandă des online, astfel că retailerul încearcă să îl diversifice în fel şi chip.

Începând de săptămâna aceasta eMAG Genius va putea fi achiziţionat şi sub formă de abonament lunar. Costul acestuia va fi de 19.90 lei / lună şi va oferi aceleaşi beneficii ca varianta anuală.

„Odată cu introducerea abonamentului lunar, Genius devine mai flexibil şi mai accesibil şi vine în sprijinul celor care poate au planuri de cumpărături pe termen mai scurt, dar liste de cumpărături lungi, iar timpul nu le permite să stea blocaţi în trafic. Totodată, fie că e vorba de alimente, produse pentru casă sau mâncare de la restaurant, clienţii au acum posibilitatea de a beneficia de livrare gratuită şi nenumărate avantaje în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful şi astfel să facă economii la bugetul personal. După această lună, clienţii pot să reînnoiască abonamentul lunar în orice altă lună îşi doresc,” a declarat Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG.

eMAG Genius este un serviciu pe bază de subscripție platită care oferă livrare gratuită, oferte exclusive și alte beneficii în aplicațiile eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Livrările gratuite sunt condiționate astfel:

  • eMAG – comenzi de minim 30 lei la easybox şi minim 100 lei prin curier;
  • Tazz – comenzi de minim 50 de lei la restaurantele Genius;
  • Fashion Days – comenzi de minim 30 lei la easybox şi minim 100 lei prin curier;
  • Freshful – comenzi de minim 150 lei.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.