Razer Viper Mini Signature Edition – mouse foarte uşor cu design atipic

Accesorii inteligente

Zilnic stăm cu orele în faţa calculatorului, majoritatea timpului la muncă şi pentru a fi productivi avem nevoie de accesorii care să ne creeze un oarecare confort.

Mouse-ul este un astfel de exemplu, iar dacă mai eşti şi pasionat de gaming, cu siguranţă ai nevoie de unul rapid, uşor şi comod în utilizare. Cei de la Razer s-au gândit că un mouse poate avea toate aceste proprietăţi şi a lansat Razer Viper Mini Signature Edition.

Noul mouse este cel mai uşor din portofoliul companiei, acesta cântărind doar 49 de grame. Razer Viper Mini Signature Edition este construit dintr-un aliaj de magneziu, iar pentru a-i reduce greutatea, Razer a implementat un design atipic, unul cu interior aproape gol.

Razer Viper Mini Signature Edition vine cu senzorul Razer Focus Pro 30K (optic), switch-uri optice Gen 3 şi HyperPolling Wireless cu polling rate-uri de 4000 Hz. Autonomia oferită este de până la 60 de ore, iar încărcarea bateriei se face în aproximativ 90 de minute prin intermediul unui port USB-C.

Noul mouse va fi disponibil la comandă pe site-ul celor de Razer din 11 februarie la un preţ de 279.99 de dolari.

Via: xda-developers.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.