Campanie PC Garage cu sursă de alimentare 80 Plus Gold oferită gratuit

Diverse

Campaniile promoționale sub sloganul ”Te echipăm gratuit” au tot fost desfășurate de către PC Garage de-a lungul timpului, de data aceasta componenta oferită cadou este o sursă de alimentare cu certificare 80 Plus Gold.

Pentru a primi acest bonus este nevoie să cumperi la pachet orice procesor + orice placă de bază + o placă video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary 8GB GDDR6 256-bit. Totodată, valoarea totală a acestor 3 componente trebuie să fie de peste 2.500 de lei.

Sursa oferită gratuit în momentul în care sunt îndeplinite condițiile de mai sus este modelul Segotep GP750G de 650W. Valoarea acestui cadou este de aproape 370 de lei, cost afișat pe PCGarage.ro la momentul redactării acestui articol.

Sursa Segotep GP750G este certificată 80 Plus Gold și propune etaj PFC activ, care, în funcție de nivelul de solicitare, poate atinge o eficiență de 92%. Aceasta adoptă un design single-rail, putând furniza un curent de până la 54A pentru tensiunea de alimentare de 12V, utilizată de componentele esențiale dintr-un PC. Pentru răcire, este integrat un ventilator cu diametrul de 120mm, în timp ce protecția componentelor este asigurată de tehnologiile OVP, OCP, OPP, SCP și UVP.

Pentru mai multe detalii despre noua campanie ”Te echipăm gratuit”, marca PC Garage, puteți accesa pagina dedicată.