ASUS Zenfone 8 Flip – specificatii oficiale și preț

ASUS Zenfone 8 Flip Telefoane Mobile

Dorind să continue tradiția modelelor Zenfone 6 și Zenfone 7, ASUS aunță pe lângă modelul de bază Zenfone 8, despre care s-a scris că ar fi unul Mini, și fratele cu modul rotativ pentru senzorii camerelor.

Din punct de vedere al designului, ASUS Zenfone 8 Flip nu se depărtează de liniile trasate de ultimele două generații ale flagship-urilor companiei taiwaneze. Ecranul este în continuare plat, iar elementul central îl constituie mecanismul rotativ ce permite folosirea camerelor de pe spate și pentru capturi gen selfie.

Specificații detaliate pentru ASUS Zenfone 8 Flip

Specificatii ASUS Zenfone 8 Flip

Sunt câteva elemente ciudate la ASUS Zenfone Flip. Mă refer în primul rând la lipsa unui sistem OIS pe senzorul principal, sistem de stabilizare ce există la modelul Zenfone 8 convențional. La fel, jack-ul de 3.5 mm există la ASUS Zenfone 8, dar din specificațiile oferite de ASUS la modelul Flip se pare că a dispărut din peisaj. Totodată, suportul pentru Wi-Fi 6E și nu mai există la Flip.

ASUS Zenfone 8 Flip

Pe de altă parte, la Flip avem slot dedicat pentru card de memorie microSD, care la ASUS Zenfone 8 lipsește.

În orice caz, chiar și pe la ecran sau la cantitatea de memorie RAM maxim disponibilă, la ASUS Zenfone 8 Flip s-au făcut compromisuri față de fratele convențional.

Asta mă duce cu gândul că anul acesta adevăratul flagship al gamei de smartphone-uri ASUS este Zenfone 8, în timp ce modelul Flip rămâne alegerea mai exotică.

Prețul recomandat pentru ASUS Zenfone 8 Flip în Europa este de 799 Euro penntru versiunea cu 8 GB RAM + 256 GB ROM.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.