Samsung ar urma să ofere 4 actualizări majore ale sistemului de operare şi 5 ani de update-uri de securitate pentru câteva device-uri premium

Software

Samsung oferă în prezent până la 3 actualizări majore ale sistemului de operare şi maxim 4 ani de update-uri de securitate pentru o gamă destul de variată de smartphone-uri şi tablete. De obicei aceste facilităţi sunt oferite device-urile din categoriile mid-range şi high-end.

Cu câteva ore înaintea marelui eveniment Unpacked, cel în care vor fi lansate seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S22 şi seria de tablete Samsung Galaxy Tab S8, o informaţie interesantă apare la orizont.

În efortul de creştere a vânzărilor din segmentul premium, se pare că Samsung ar urma să ofere 4 actualizări majore ale sistemului de operare şi 5 ani de update-uri de securitate pentru următoarele device-uri:

  • seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S21;
  • seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S22;
  • Samsung Galaxy Z Flip 3;
  • Samsung Galaxy Z Fold 3;
  • seria de tablete Samsung Galaxy Tab S8.

Samsung va anunţa această noutate în cadrul evenimentului de lansare a celor două noi serii de produse high-end (în eventualitatea în care informația se confirmă).

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.